RECLAMEBUREAU TWELLO

Ben je op zoek naar een reclamebureau die jou kan ondersteunen op het gebied van reclame en marketing? Je wilt je bedrijf op de kaart zetten en je naamsbekendheid vergroten, maar wil dit wel op een professionele en strategische wijze doen. Dat is een reclamebureau de partij die je in dit proces perfect kan begeleiden. Een bedrijf als Kenmerkend bijvoorbeeld, een jong en dynamisch reclamebureau uit Twello.

Reclame bureau Twello

KENNMERKEND - RECLAMEBUREAU TWELLO

Of je nou net gestart bent of al tientallen jaren bestaat, ZZP’er, een bv of verening. Bij Kennmerkend maakt dit geen verschil en iedere klant is anders. Gezamenlijk een uniek en sterk eindproduct leveren waarover jij als klant honderd procent tevreden bent. Dat is waar het bij Kennmerkend om draait. Ben je nou benieuwd welke ondernemers jou voor gingen of ben je simpelweg benieuwd naar mijn werk. Neem eens een kijkje in mijn portfolio of neem vrijblijvend contact met mij op.

OVER KENNMERKEND

Ik ben Kenn Hafkamp het gezicht achter het jonge reclamebureau Kennmerkend. Ik heb de studie Interactief Grafisch vormgeving gevolgd aan het Cibab in Zwolle en ben in 2019 hiervoor afgestuurd. Mensen uit mijn omgeving kennmerken mij als een sociaal, enthousiast en creatief persoon, die erg gemotiveerd is om zijn doelen te behalen. Deze persoonlijke eigenschappen kun je terugvinden in mijn werkwijze. Het versterken van merken en bedrijven op grafisch gebied doormiddel van mijn ideeën en creativiteit, dat is waar ik energie en voldoening uithaal. Ik ben super enthousiast om samen jouw merk herkennbaar en nog sterker te maken.

DIENSTEN RECLAMEBUREAU TWELLO

Huisstijl en logo: Het laten ontwerpen van een nieuw logo of huisstijl, of slechts een wijziging van de huidige huisstijl. Kennmerkend zorgt ervoor dat jouw logo en huisstijl modern, uniek en opvallend is. Samen bepalen we wat het beste past bij jou en jouw bedrijf.

Advertenties: Met behulp van advertenties jouw bedrijf of merk onder de aandacht brengen. Dat is een perfecte manier om extra op te vallen of een bepaalde actie of situatie uit te lichten. Maar je wilt wel dat jouw advertentie eruit springt en bij de mensen blijft hangen, daarbij helpt Kennmerkend je.

Binnen- en buitenreclame: Je bedrijfspand van binnen en buiten pimpen in de huisstijl van jouw onderneming. Wat mij betreft een hele goeie keuze, hiermee val je extra op en daarnaast wil je je klanten natuurlijk verwelkomen in een mooie ruimte toch? Kennmerkend ontwerpt alle binnen- en buitenreclame voor jouw kantoor of bedrijfspand, precies naar jou wensen.

Websites & webshops: Ben je op zoek naar partner die een functioneel maar prachtige website of webshop kan ontwerpen? Dan kan ik je wellicht wel verder helpen, samen kunnen we de website bouwen die jouw onderneming nodig heeft. Een website of webshop die zowel functioneel als grafisch jouw bedrijf ondersteunt.

CONTACT KENNMERKEND

Indien je nog vragen hebt over mijn diensten of je hebt specifieke wensen voor jou onderneming. Neem dan vrijblijvend contact met mij op via 06-31575273 of info@kennmerkend.nl. Ik ga graag de uitdaging aan om gezamenlijk jouw merk nog sterker te maken, dus hopelijk tot snel!

MEER INFO?

BEL OF MAIL GERUST!

Bereikbaar van 09:00 tot 20:00

Adres: Burgemeester van der Feltzweg 37

Email: info@kennmerkend.nl